Sabateria a Palau

Acosta't fins a la nostra sabateria a Palau i descobreix l'ampli catàleg de calçat de dona i infantil que tenim

Sabateria a Palau

Estàs buscant unes sabates de qualitat a l'entorn del Vallès Occidental? Necessites calçat d'ample especial i no trobes cap botiga que ho tingui? Ets de les que aposta pel calçat de qualitat pels teus fills? Vine a la sabateria Petjades i trobaràs exactament el que estàs buscant.

Som una sabateria a Palau que està especialitzada en la venda al detall de calçat per a dones i nens. Vam obrir les portes del nostre establiment l'any 2013 i des de llavors ens hem afermat a la zona com un referent de qualitat i professionalitat. Des del primer moment ens hem volgut diferenciar per un excel•lent tracte al client, a qui oferim un assessorament personalitzat.

Productes de qualitat al millor preu

El principal avantatge de Petjades és que disposem d'una gran varietat de producte, que va des de les línies més clàssiques fins a les últimes tendències del sector, sempre amb una correcta relació qualitat-preu. Tots els articles que es troben a la nostra botiga estan elaborats amb la premissa de la qualitat i el disseny, sense oblidar la seva procedència de fabricació: Espanya.

A més a més, a la nostra sabateria a Palau t'oferim una sèrie d'avantatges, que estan vigents al llarg de tot l'any. Destaquen les següents:

  • Si véns a la nostra botiga i no tenim el número o model que ens sol•licites, podem intentar aconseguir-ho.
  • Disposem d'una zona outlet durant tot l'any. Aquí podràs trobar calçat a preus realment sorprenents.
  • Periòdicament t'oferim ofertes i descomptes especials. El preu rebaixat figurarà a l'article.
  • Política de devolucions: si la teva compra no et convenç pots canviar l'article per un altre de la nostra botiga o, si ho prefereixes, et podem donar un val pel mateix import (que no té caducitat)

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Sobre nosaltres

A la nostra sabateria trobaràs ofertes i avantatges especials durant tot l'any. Pregunta al nostre personal.

Horari

De dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores.

Dissabtes de 10:00 a 14:00 hores