Sabateria de dona a Palau

A Petjades estem especialitzats en la venda de calçat de dona. Disposem de talles i amples especials

Sabateria de dona a Palau; i Plegamans

El calçat és un complement fonamental en el dia a dia de qualsevol persona. El fet de calçar unes sabates que s'adaptin a la perfecció a la forma del nostre peu i la nostra manera de caminar és fonamental, que va més enllà de la mera estètica o moda. Una bona sabata serà aquella que t'ofereixi una garantia als teus peus i que tingui una durabilitat acceptable. Tingues en compte que ha de ser la sabata la que s'ha d'adaptar al peu i no a l'inrevés.

Tenim calçat amb amples especials. Consulta'ns

A sabateria Petjades estem especialitzats en calçat de dona. En aquest sentit abastem des de les últimes tendències del sector fins als models més clàssics per persones d'edats més avançades. A més a més, a la nostra sabateria de dona a Palau també pensem en tots aquells problemes que tenen moltes dones (com varius, cames inflades, galindons, etc.) i per això t'oferim sabates fabricades amb amples especials. Es tracta d'un calçat ampli i còmode, perfecte pel dia a dia i que és idoni per portar amb plantilles ortopèdiques.

Per nosaltres la qualitat del producte està per sobre de tot. Per poder oferir als nostres clients aquesta comoditat i aval d'èxit, treballem amb els fabricants de calçat més importants a escala nacional, encara que també tenim models procedents de fora. En resum, alguns dels noms propis amb els quals treballem són els següents: Toni Pons, Treinta’s, Is to Me, Xti i Vienty, entre altres.

Si vols veure les propostes que hem preparat per a aquesta temporada, pots venir a veure'ns fins a la nostra sabateria de dona a Palau, situada a l´avinguda Diagonal, número 43 de Palau-solità i Plegamans.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Sobre nosaltres

A la nostra sabateria trobaràs ofertes i avantatges especials durant tot l'any. Pregunta al nostre personal.

Horari

De dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores.

Dissabtes de 10:00 a 14:00 hores