Sabateria de nens a Palau

A Petjades tenim un ampli catàleg de calçat per nens i nenes. Treballem amb les millors marques del sector

Sabateria de nens a Palau; i Plegamans

Ha arribat el moment que el teu nadó ja està donant els seus primers passos i que millor forma que fer-ho amb un calçat còmode i segur? Els primers anys de vida són fonamentals pel correcte desenvolupament del nadó i per a això és necessari que el calçat sigui de primera qualitat, per evitar així postures dolentes, hàbits o fins i tot dolors en els peus i l'esquena.

Calçat de tots els estils pels més petits de la casa

A la nostra sabateria de nens a Palau tenim calçat de nen i nena des de la talla 18 en endavant. Quant a l'estil, treballem amb tots, des del més formal per alguna cerimònia fins al calçat més esportiu. A més a més, també tenim els dissenys més actuals, que encantaran als més petits de la casa.

Igual que amb el calçat de dona, a Petjades apostem per la qualitat i les millors firmes del sector a l'hora de seleccionar el calçat per nen i nena. Algunes de les marques que hi confiem són les següents: Biomecanics, Joma, Primigi, Titanitos, Lelli Kelly, Xti i Conguitos.

Vine a veure'ns ara mateix i deixa't assessorar pel nostre personal. A Petjades estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores. A més a més, els dissabtes t'atenem de 10:00 a 14:00 hores.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Sobre nosaltres

A la nostra sabateria trobaràs ofertes i avantatges especials durant tot l'any. Pregunta al nostre personal.

Horari

De dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores.

Dissabtes de 10:00 a 14:00 hores